Dè app voor actief onderwijs

Je krijgt 1 maand gratis toegang tot alle 792 actieve taal en rekenlessen. Zo kun je zelf (en je leerlingen natuurlijk!) goed beoordelen of Fit&Vaardig geschikt is voor jouw klas of school. De game draait gewoon in je browser en is gemaakt voor het digibord. Voor de beste ervaring raden we de browser Chrome aan. 

Na deze maand houd je standaard toegang tot 4 lessen per groep. Je kunt natuurlijk ook direct bestellen.

Bestellen

 

 

De game

Lesprogramma voor groep 2 t/m 7

We hebben complete lesprogramma's voor groepen 2 tot en met 7. Alle lessen worden ondersteund door handleidingen maar ook door beknopte info-schermen, mocht je even geen zin hebben om de handleiding erbij te pakken. De game wordt continu verbeterd en uitgebreid. We zijn momenteel bezig om groep 8 toe te voegen aan het lesprogramma. 

Ter ondersteuning zijn er ook instructievideo's en een voorbeeldles.

 

Meer dan 792 actieve taal- en rekenlessen, zelf samen te stellen

Met 132 lessen per groep is het lesprogramma behoorlijk compleet te noemen. In het scherm 'lessen samenstellen' kun je eenvoudig lessen selecteren die passen bij jouw les. Met filters, duidelijke en doorzoekbare beschrijvingen vind je snel de les die je zoekt. In dit scherm kun je ook lessen eerst alleen uitproberen voordat je ze klassikaal gaat doen. Handig! Want je wilt natuurlijk niet dat je zelf stickers of levels verdient, dat moet natuurlijk klassikaal met je leerlingen. 

De game

Templates, stickers, levels en motivatie

Met meer dan 87 unieke templates (ontwerp van een oefening) is de game lekker afwisselend. Dat is belangrijk, want dan houd je de aandacht erbij. Om de kinderen gemotiveerd te houden kun je als klas stickers en levels verdienen. De reacties van kinderen hierop zijn altijd heel goed. Aaaah juf, nog 1 les? We zijn bijna level up! 

Speel nu gratis!