Dè app voor actief onderwijs

Met het gratis account krijg je toegang tot maarliefst 396 van de actieve taal en rekenlessen voor groep 2 tot en met 7. Zo kun je zelf (en je leerlingen natuurlijk!) goed beoordelen of Fit&Vaardig geschikt is voor jouw klas of school.
De game draait gewoon in je browser en is gemaakt voor het digibord. Voor de beste ervaring raden we aan de Chrome browser te gebruiken.

Enthousiast geworden? Deel deze ervaring met al je collega’s en bestel het volledige pakket voor je hele school.

Bestellen

 

 

De game

Lesprogramma voor groep 2 t/m 7

We hebben complete lesprogramma's voor groepen 2 tot en met 7. Alle lessen worden ondersteund door handleidingen maar ook door beknopte info-schermen, mocht je even geen zin hebben om de handleiding erbij te pakken. De game wordt continu verbeterd en uitgebreid. 

Ter ondersteuning zijn er ook instructievideo's en een voorbeeldles.

 

Meer dan 792 actieve taal- en rekenlessen, zelf samen te stellen

Met 132 lessen per groep is het lesprogramma behoorlijk compleet te noemen. In het scherm 'lessen samenstellen' kun je eenvoudig lessen selecteren die passen bij jouw les. Met filters, duidelijke en doorzoekbare beschrijvingen vind je snel de les die je zoekt. In dit scherm kun je ook lessen eerst alleen uitproberen voordat je ze klassikaal gaat doen. Handig! Want je wilt natuurlijk niet dat je zelf stickers of levels verdient, dat moet natuurlijk klassikaal met je leerlingen. 

De game

Templates, stickers, levels en motivatie

Met meer dan 87 unieke templates (ontwerp van een oefening) is de game lekker afwisselend. Dat is belangrijk, want dan houd je de aandacht erbij. Om de kinderen gemotiveerd te houden kun je als klas stickers en levels verdienen. De reacties van kinderen hierop zijn altijd heel goed. Aaaah juf, nog 1 les? We zijn bijna level up! 

Speel nu gratis!